pühapäev, 8. august 2010
Klassikaline saiavorm
Ikka ja jälle võileivatorte tehes jääb üle hulganisti saiakoorikuid. Mida nendest muud ikka teha kui vanat head saiavormi. Valmistamine ju imelihtne:
Tükeldad saia (minupuhul saiakoorikud) kuubikuteks. Määrin ahjuvormi margariiniga või võiga. Panen kihi saiakuubikuid. Lisan moosi. Sellel korral läks käiku pohlamoos. Veel kiht saiakuubikuid. Seejärel klopin neli muna suhkru ja vaniljega. Lisan tunde järgi piima ja valan antud segu saiakuubikutele. Kõige peale raputan kaneeli ja suhkru segu ning küpsetan ahjus niikaua kuni vorm on pealt kuldpruun.
Lasen vormil veidi jahtuda. Piimaga süües paremat magustoitu annab otsida :)
Sildid:
Magusad argitoidud
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar